Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns ja poden opinar sobre els projectes de reforma i ampliació del local Sant Jaume de Moja

Des de divendres i fins el proper 26 de març, al Casal d’Avis de Moja, els veïns que ho desitgin poden consultar i donar la seva opinió sobre les propostes presentades al concurs públic convocat per escollir la redacció del projecte de reforma i ampliació del local de la Societat Sant Jaume de Moja.

En la mostra s’hi poden veure les 22 propostes presentades al concurs i, qui ho desitgi, té l’opció de respondre a una enquesta per valorar els sis projectes més ben puntuats, d’acord amb les bases de la convocatòria del concurs públic.

. Així, es demana que es triï, entre les propostes seleccionades, quina s’integra millor a l’entorn, en quina els veïns se sentirien més identificats i quina s’adequa millor a les activitats que s’han de desenvolupar. També es demana l’opinió sobre la proposta que millor resol la sala polivalent i el bar. En l’enquesta, d’altra banda, també es demana que es respongui si es vol o no que es mantinguin les façanes, la coberta o si s’hauria de subdividir la sala polivalent. També es demana als veïns que valorin si caldria grades mòbils o bé si el bar ha de funcionar sempre de forma independent al Local.

L’exposició es pot visitar al Casal d’Avis de Moja, de dilluns a dissabte, de 5 de la tarda a 8 del vespre i el diumenge 23 de març de dos quarts de dues a les 3. El divendres 21 i dilluns 24 estarà tancada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: