Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El lateral de l’escola Sant Josep de la rambla passa a ser de sentit únic

A partir de dimecres el lateral dels números parells de la rambla passa a ser de sentit únic. El motiu d’aquest canvi són les obres de construcció de l’aparcament soterrat de la rambla de Sant Francesc.

El proper dimecres es fa efectiva la conversió en via de sentit únic del lateral dels números parells de la rambla de Sant Francesc. La circulació dels vehicles en aquest lateral serà en direcció a Sant Martí Sarroca. Per tal d’evitar que la major part de vehicles que provenen de la carretera de Sant Martí arribin al centre de la Vila, s’instal.laran senyals informatives i direccionals per marcar rutes alternatives en direcció tant al vial de les Clotes com en direcció a l’avinguda del Pla del Diable i al carrer Eugeni d’Ors.Així mateix, davant el previsible increment de mobilitat de vehicles entre els barris de Sant Julià i del Poble Nou, aquests dies també s’instal.larà un semàfor per regular el pas de vehicles a la cantonada de l’avinguda de Tarragona amb el carrer de la Paloma.

D’altra banda, la conversió del lateral dels números parells de la rambla de Sant Francesc en via de sentit únic permetrà fer en aquest lateral una actuació d’ampliació de la vorera, des de la cantonada amb el carrer de Sant Pere fins a la cantonada amb l’avinguda de Tarragona. Aquests treballs s’iniciarien la setmana vinent un cop fet efectiu el canvi de circulació i la nova vorera estarà protegida amb pilons per evitar-hi l’estacionament de vehicles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: