Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal ha presentat el programa d’Activitats per a la gent gran al llarg d’aquest 2008.

La presentació es va fer ahir a la seu del Consell Comarcal, amb la presència del Conseller comarcal de la Gent Gran, Marcel Surià i el president del Consell Comarcal, Francesc Olivella.

Les primeres consideracions van servir per recordar que era el primer cop que l’ens comarcal tenia una conselleria dedicada de manera íntegra a la gent gran, tot i que Marcel Surià va remarcar que es recollia tota la feina feta en els anys anteriors per els consellers comarcals de Serveis Socials aixó com per els tècnics i tècniques del servei. Surià va avançar que al llarg d’aquest es volien fer quatre xerrades sobre temes diversos que preocupen i afecten la gent gran, i que es faran en diferents punts de la comarca. La primera serà el proper més d’abril, a Sant Martí Sarroca i tractarà sobre seguretat. El Consell Comarcal facilitarà el transport.

 

Una altra de les qüestions que es van explicar en la presentació d’ahir va ser la intenció de potenciar la mostra activa, no només amb l’homenatge a la gent gran, sinó posant en marxa també un concurs de fotografia per a gent gran amb mirades sobre la gent gran.  

 

 

 

Entre les propostes hi ha també el de fer present a totes les escoles de la comarca el projecte intergeneracional que porta gent gran als centres educatius per acostar la seva experiència als més joves.

Així mateix es val fer més present la feina que du a terme el Consell Consultiu, sobre tot facilitant i donant prioritat als contactes amb Consells Consultius d’altres comarques que puguin ajudar a apropar iniciatives i objectius de treball.

Marcel Surià remarcava també que un dels objectius que s’han marcat és animar la gent gran a participar en la societat i tenir més presència, tot i en municipis en que per exemple no hi hagi Casals de gent gran.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: