Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Albert Carrasco presenta el seu primer llibre "Ombres xineses"

El vilafranquí Albert Carrasco presenta dijous el seu primer llibre de poesia en solitari. L’obra es titula “Ombres xineses” i conté poemes intimistes sobre l’existència i textos amb influències orientals.

El poeta vilafranquí Albert Carrasco ha tret el seu primer llibre de poesia en solitari. Sota el títol “Ombres xineses”, Carrasco recull tot un seguit de poemes en dues parts diferenciades. El llibre comença amb una part on l’autor presenta una poesia lligada a la seva persona i a la seva existència. En canvi, a la segona part, el poeta demostra les seves influències orientals, no només en la forma dels poemes sinó també en la temàtica, que implica temes més col·lectius. Albert Carrasco està molt vinculat a l’orientalisme i és el president de l’associació Suport Tibet. D’aquest tema també en parla al seu llibre. Carrasco creu que el seu llibre pot interessar a un públic divers. En primer lloc perquè tracta temes molt personals, com la postura de l’autor respecte la vida i la mort, i, en segon lloc, perquè va més enllà i recull la seva visió sobre temes d’actualitat.L’autor considera que el món de la poesia és complicat perquè costa molt arribar als lectors, tot i que aquests mostrin un cert interès.

Albert Carrasco explicava també que l’edició d’ “Ombres xineses” ha estat possible gràcies al suport rebut per part de la seva família i els seus amics.La presentació del llibre es fa aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre a la Biblioteca Torras i Bages. Hi haurà una introducció musical i les intervencions de Josep Ferret i del professor Pere Martí. La presentació es completarà amb diverses lectures per part de l’autor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: