Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 250 persones ja han utilitzat les noves sales de la UEP

La “casa oberta a les empreses” de la Unió Empresarial del Penedès ha rebut molt bona acceptació des de la seva inauguració, el passat mes de desembre. La nova seu de la UEP a l’avinguda de Barcelona número 89 de Vilafranca, ha acollit 273 persones que han assistit a diferents actes organitzats per la mateixa organització, o bé per empreses associades.

Així, la UEP fa una valoració molt positiva d’aquest nou servei que ha estat utilitzat per 20 empreses, en dos mesos.

Els actes que s’han dut a terme són diversos: els més habituals han estat reunions amb clients, de quadres directius i executius, accions de formació interna, trainings, presentacions de nous productes i també esmorzars de negoci i conferències.

La nova seu de la UEP compta amb tres sales de capacitat fins a 6, 15 o 60 persones, amb calefacció i aire condicionat. Les dues sales més grans disposen també de pantalla, projector, connexió a Internet, xarxa wifi i megafonia. L’ús de les sales és gratuït per a empreses associades i a preus assequibles per a entitats o empreses no associades. A més, es pot contractar servei de catering per a esmorzars i dinars per a grups a partir de 10 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: