Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fassbinder protagonitza la sessió de CineLab

El CineLab, organtizat conjuntament per CineClub Vilafranca i el Vinseum, ha tornat a projectar, com cada primer dissabte de mes, una pel·lícula del cinema menys comercial. Aquesta vegada ha estat “Todos nos llamamos Alí”.

Aquest treball, que es va poder veure ahir al vespre a l’auditori del Vinseum, va donar renom mundial al director alemany Fassbinder, que fa vint-i-cinc anys va morir. CineLab ha volgut recordar aquesta efemèride recuperant així un film del director alemany més important i controvertit de les darreres dècades, i que per les noves generacions de mica en mica està sent més conegut. Amb l’esperit que mou Cinelab de portar films menys comercials i atrevits, la pel·lícula “Todos nos llamamos Alí” calia projectar-la.

D’altra banda, Cine Club Vilafranca projectarà el 28 de febrer la darrera pel·lícula de Pere Portabella “El silenci abans de Bach”, dins de les sessions habituals dels dijous. Està previst que, més endavant, el cineasta participi en un debat en el marc de CineLab.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: