Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres, Cal Bolet presenta el monòleg Mejorcita de lo Mío

Aquesta setmana continua el cicle Riu-te’n del febrer, que consta de tres espectacles d’humor de petit format que asseu el públic en una grada habilitada dalt de l’escenari.

Divendres, a les 9 del vespre, es podrà veure l’obra Mejorcita de lo Mío, un monòleg de la companyia La Escapista Teatro escrit per Pilar Gómez i Fernando Soto.

L’espectacle escorcolla en les incerteses i temors de cada dia, convenientment amanits amb unes gotes d’ironia i d’humor intel·ligent. Em aquest monòleg, l’actriu Pilar Gómez s’encara amb la vida quotidiana, la posa cap per avall i fa aflorar situacions aparentment anodines fins treure’n un suc divertit, reflexiu, imaginatiu.

L’obra és un dels descobriments de la temporada i ha fet que La Escapista Teatro hagi obtingut el reconeixement i l’elogi de crítica i públic a tot l’estat.

L’espectacle, apte per a tots els públics, es representa aquest divendres, a les 9 del vespre, a Cal Bolet. El preu de les entrades és de 8 euros i es poden comprar anticipadament a través de Telentrada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: