Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Demà comença la setena edició del concurs Vilafrancadigital

L’objectiu d’aquest original concurs, que impulsa l’exprofessor Joan Boada, és conèixer millor Vilafranca a través de les seves façanes i, especialment, a través de detalls arquitectònics, en els quals sovint no ens hi fixem.

Igual que l’any passat, es fan dos grups: el sènior per a les persones o grups que han guanyat en anteriors edicions i tinguin menys de 66 anys i el júnior, per a la resta de participants.

El concurs comença demà i durarà 9 setmanes, al llarg de les quals s’hauran d’anar identificant les 8 imatges que cada dissabte es penjaran a internet.

Segons ha explicat Boada, al magazín La Plaça, des de casa no es resolen les imatges, cal sortir al carrer.

 

Durant 8 setmanes, els participants disposaran de tota la setmana per enviar un correu electrònic amb la resposta, però la darrera setmana, també puntua la rapidesa amb la que arribin les respostes.

Si alguna imatge no és encertada per cap participant, s’acumularà amb les de la setmana següent i s’hi afegirien pistes.

Cada imatge encertada suposa un punt i setmana a setmana, els participants aniran rebent la seva puntuació per e-mail. Per animar a nous concursants, Joan Boada ha donat pistes a La Plaça sobre el tipus d’imatges que penjarà.

 

Els cinc primers classificats de la setena edició de Vilafrancadigital obtindran com a premi una infografia panoràmica de Vilafranca, des del campanar de Santa Maria. El lliurament de premis es farà el 25 d’abril, en un acte a l’Arxiu Comarcal de Vilafranca.

Per participar al concurs, heu d’entrar a la pàgina web www.xtec.net/vilafrancadigital.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: