Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Emma Vilarasau, David Selvas, Roger Coma i Marc Parrot passaran per Cal Bolet aquest hivern

Des d’aquest gener i fins a setmana santa, es programaran un total de 15 espectacles professionals al Teatre Municipal Cal Bolet.

Aquest diumenge, la companyia La Planeta dóna el tret de sortida a una programació que, tant inclou propostes per a públic adult com familiar, i que pretén ser una mostra de la producció teatral més recent del nostre país. El tècnic de Cultura, Dani Sáez, també destaca una àmplia presència de l’humor.

 

A banda de Lucid, una delirant comèdia produïda per la sala gironina La Planeta, podrem veure un muntatge que uneix la videocreació amb la poesia escrita i visual en el marc de VIDET 2008; Carta d’una desconeguda, un drama romàntic interpretat per Emma Vilarassau, Àngels Bassas, Ivana Miño i Carlota Olcina; Marc Parrot presentarà el seu darrer disc Interferència; David Selvas i Roger Coma són els protagonistes de En cualquier otra parte, una obra escrita i dirigida pel barceloní Álex Mañas sobre la decadència del nostre model social i tancant el trimestre L’Aigua, una obra basada en les narracions de Jesús Moncada, un dels escriptors més importants de la literatura catalana.

 

 

A més, aquest trimestre Cal Bolet ofereix un cicle de petit format amb el públic dalt de l’escenari per veure de ben a prop tres espectacles de tres companyies procedents d’Alcoi, Huelva i Barcelona. Serà els divendres 15, 22 i 29 de febrer a les 9 del vespre. Hi actuaran, respectivament, Accidents Polipoètics amb Fe, Esperanza y Cha-Cha-Chá; La Escapista Teatro amb l’obra Mejorcita de lo mío i la companyia Pot de Plom amb L’Heretge de Xàtiva.

Per ampliar aquesta informació, es pot accedir al web <a href="http://www.vilafranca.cat/cultura">www.vilafranca.cat/cultura</a>, des d&rsquo;on tamb&eacute; es podran subscriure, a partir del 31 de gener, al butlletí electr&ograve;nic d&rsquo;informació cultural, una nova eina que permetr&agrave; rebre puntualment tota la informació cultural de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: