Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Sessió contínua’, una mostra itinerant de la Diputació ara es pot visitar a Vilafranca

Fins al 3 de febrer a la Sala dels Trinitaris es pot veure l’exposició itinerant de vídeo ‘Sessió Contínua’, una selecció de treballs videogràfics realitzats en els darrers cinc anys a Catalunya per alguns dels artistes contemporanis més rellevants i significatius.

"Sessió contínua" reflecteix la consideració del format cinematogràfic (o, en general, la imatge en moviment) com una de les formes més habituals de l’experiència visual en l’actualitat. No és cap casualitat que els artistes que participen a ‘Sessió contínua’ pertanyin a una mateixa generació: la que ha crescut amb la televisió i per a la qual les experiències cinematogràfica i televisiva formen part de la més absoluta quotidianitat. La mostra és itinerants i s’ha concebut com un conjunt de “multisales” en les quals es projecten tres programacions de vídeo independents que s’agrupen a l’entorn de tres eixos temàtics que permeten al visitant l’elecció del “recorregut” (en aquest cas, visionat) desitjat: ‘Construccions de la identitat i altres antimarques’, ‘L’estatus de la imatge’ i ‘Condicionaments socials, causes i casualitats i altres contradiccions’. L’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Vilafranca han organitzat diferents activitats educatives al voltant de l’exposició ‘Sessió Contínua’ amb l’objectiu d’oferir al visitant eines per al debat, l’experimentació creativa, la reflexió i el coneixement. Aquestes activitats aniran a càrrec d’educadors de l’Associació Experimentem amb l’Art que està especialitzada en art i educació. L’exposició “Sessió Contínua” es pot visitar fins el 3 de febrer a la Sala dels Trinitaris, de dimecres a dissabte, de 18 a 20 h i diumenges i festius, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. Els dies 25 de desembre i 1 i 6 de gener la sala romandrà tancada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: