Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jornada final del projecte Igualem

La jornada final del projecte Igualem premia les empreses que han participat en la posada en pràctica de polítiques d’igualtat entre homes i dones

Sota el nom “Trencant barreres per a la igualtat de gènere” el projecte IGUALEM, desenvolupat pels Ajuntaments de Manresa, Igualada, Vilafranca i Vilanova i la Geltrú, va tancar la seva activitat el passat 28 de novembre, amb la celebració de la jornada final a Barcelona. A la jornada hi van assistir persones vingudes dels ajuntaments, de les empreses i representants d’altres agents socials de l’àrea metropolitana de la província de Barcelona. La jornada va comptar amb la participació de polítics i polítiques del món local, que van ressaltar la importància de continuar treballant per la igualtat d’oportunitats dona-home en el mercat de treball i que encara hi ha un camí a recórrer en aquest sentit. També es va comptar amb la presència de diferents agents socials i econòmics així com també amb la participació de tècnics i tècniques de Catalunya i Galícia que van donar oportunitat, al llarg de tot el dia, a crear un àgora de reflexió i debat a l’entorn d’accions i noves propostes que fomentin la igualtat d’oportunitats. En la clausura oficial de la jornada, es va fer un reconeixement públic a aquelles empreses dels quatre municipis de l’Eix Diagonal que han participat en el projecte IGUALEM. Les empreses de la comarca del Penedès que van rebre aquest reconeixement per haver col·laborat en les pràctiques i en la contractació de les dones participants, i que encara les tenen contractades, van ser TAINCO VILAFRANCA SA, MESTRES SA, CORAL TRANSPORTS I STOCKS SL i BIONET SL.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: