Dissabte, 1 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A partir d’avui ja es podran adquirir els abonaments per al Diverhivern 2007

Del 24 al 31 de desembre, l’Ajuntament de Vilafranca torna a posar en marxa una nova edició del Diverhivern adreçat a infants i joves de 0 a 16 anys. Com en anys anteriors, es farà a Cal Figarot d’11 del matí a 2 del migdia i de 2/4 de 5 a les 8 del vespre. Els dies d’obertura seran el 24, 27, 28, 29 i 31 de desembre, si bé els dies 24 i 31 només obrirà al matí.

El preu de l’entrada serà de 3,43 euros, al matí o a la tarda, per als infants a partir d’1 any. Els adults tenen l’entrada gratuïta. Enguany, com a novetat a partir d’avui hi ha venda anticipada d’abonaments, amb un 20 % de descompte, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila.

L’organització disposa de monitors especialitzats que dirigiran les activitats, però la responsabilitat de la vigilància dels infants correspon als pares i les mares o familiars. Els infants menors de 4 anys han d’anar acompanyats. Les places són limitades i l’organització no es fa responsable dels desplaçaments que facin els infants fora del recinte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: