Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Simó i Burrull interpreten Serrat a Cal Bolet

Les cançons de Serrat van prendre diumenge una forma diferent a través del piano de Francesc Burrull i la veu de Laura Simó. Els dos intèrprets van oferir ahir a Cal Bolet un repertori que recollia cançons des dels seixanta i fins als 90. 

Laura Simó i Francesc Burrull van oferir diumenge a Vilafranca un concert de piano i veu que fa un repàs per les cançons més emblemàtiques de Joan Manel Serrat. Les cançons d’aquest gran compositor i cantautor prenen una forma diferent a través de la veu de Simó i el piano de Burrull. El concert de diumenge servia com a presentació del disc que han publicat recentment els dos músics.El pianista Francesc Burrull havia treballat amb Serrat i ha fet els arranjaments des del coneixement absolut de cada melodia. Burrull destacava que, amb aquest espectacle, s’ho passen molt bé perquè veuen que els espectadors gaudeixen.

Durant el concert es van sentir temes que van des dels anys 60′ als 90′ i que formen part de treballs discogràfics tan emblemàtics com "Mediterráneo", "Serrat/4" o "En Tránsito", sense oblidar els dedicats a dos grans poetes com Antonio Machado i Miguel Hernández.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: