Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha produït un greu accident a la carretera de Sant Martí, a l’alçada de la recta de Pacs

A dos quarts d’onze del matí , aproximadament, s’ha produït la col.lisió frontal entre un camió i dos turismes a la carretera BP-2121, la carretera de Vilafranca a Sant Martí, en el punt quilomètric 1’6, és a dir desprès de la zona esportiva de Vilafranca, a la recta de Pacs.

Segons fonts de la policia el camió ha realitzat una maniobra estranya i quan el seu conductor ha intentat redreçar el vehicle ha envaït el carril contrari, col.lisionant frontalment amb dos vehicles. Els conductors dels turismes han quedat atrapats en els vehicles i han estat traslladats d’urgències en estat greu. En les tasques de socors hi ha intervingut els bombers, mossos d’esquadra, policia local i ambulàncies. També ha arribat un helicòpter medicalitzat però no ha fet falta la seva intervenció perquè finalment els bombers han pogut retirar els ferits de dins dels vehicles i els responsables del servei mèdic d’emergències han pogut traslladar en ambulància als ferits. El trànsit en aquesta carretera ha quedat aturat més de mitja hora i la policia local de Vilafranca desviava el trànsit a l’alçada de la zona esportiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: