Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gabino Diego s’interpreta a ell mateix a Vilafranca

Gabino Diego diverteix els vilafranquins amb el seu espectacle Una noche con Gabino. Els espectadors van ser partícips de l’obra en què Gabino Diego s’interpreta a ell mateix.

Gabino Diego, tot i ser un actor més de cinema que de teatre, va pujar a l’escenari de Cal Bolet per oferir als espectadors un recital en solitari d’humor, de música guitarra en mà, de reflexió i de senzillesa. Un actor que vol muntar el seu espectacle i no troba el fil conductor demana consell i no rep respostes que el treguin de dubtes. Uns dubtes provocats no només per la recerca d’aquest beneït fil conductor que no apareix, sinó també per la seva necessitat de comunicar tot un bagatge d’experiències i anècdotes de la seva infantesa, de la seva carrera, del seu amor no correspost per la música. Amors, desamors, èxits, fracassos que el duen a plantejar-se com n’és tot de relatiu. Gabino Diego comentava després de l’espectacle que s’interpreta a ell mateix però que també ha anat afegint coses per fer l’obra més interessant. Una noche con Gabino va estar dues temporades a Barcelona i ara el porta de gira per tot Catalunya. Es tracta d’un espectacle amb el qual es troba molt a gust perquè, de fet, està fet a la seva mida.

En clau d’humor i mirant a la gent als ulls, Gabino passeja el públic de la mà d’innombrables personatges, alguns molt coneguts pel públic, que formen part d’aquesta fauna humana que l’ha anat influint al llarg de la seva vida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: