Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds acaben la temporada en una diada de Tots Sants amb un regust amarg.

La diada de Tots Sants d’enguany es presentava per part dels Castellers de Vilafranca com a un gran repte, ja que havien anunciat un castell inèdit, el 3 de 9 amb folre i agulla. Finalment, a plaça, les coses no van anar tant bé com es preveia.

Es va sortir de 5 de 9 amb folre, que va quedar en intent; i després a causa de la caiguda es va haver de canviar el programa. El 4 de 9 amb folre al segon intent, la torre de 9 amb folre i manilles i el 3 de 9 amb folre i el pilar de 8 amb folre i manilles, no van satisfer tothom. Lluís Esclasans, el cap de colla dels Verds, comentava la diada amb poques paraules; mostrant-se insatisfet per els castells que no s’havien pogut provar.

 

Aquesta era la darrera temporada d’Esclasans com a cap de colla dels Verds. Una temporada que ha estat bona, com en general aquesta darreres en que ell i el seu equip tècnic han estat al capdavant de la colla. L’esforç ha estat garantir els castells, i evitar en la mesura del possible les caigudes.

 

Al costat dels Verds van actuar els Capgrossos de Mataró, que van completar el 3 de 9 amb folre, el 4 de 9 amb folre i el 5 de 8. Els Castellers de Sants, per la seva banda, van descarregar la torre de 8 amb folre; van fer dos bons intents de 3 de 9 amb folre que van haver de desmuntar, i van acabar amb el 3 de 8.

La de Tots Sants era la darrera actuació d’aquesta temporada dels Castellers de Vilafranca, que s’han tornat a confirmar com a la millor colla del panorama casteller actual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: