Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP diu que l’auditori està pendent d’acabar per poca previsió i que el projecte puja més de 6ME

El regidor del PP a l’Ajuntament de Vilafranca, Josep Ramon, acompanyat de membres del seu equip, ha explicat que des del seu grup tenen certs dubtes i preguntes sobre l’acabament de les obres de l’Auditori que s’està fent a la zona esportiva de la vila; i també sobre el cost que està tenint aquest equipament.

Concretament, Jordi Bové comentava que cal tenir present que les previsions darreres fetes per l’equip de govern parlaven de poder posar en marxa la primera fase de l’Auditori al final del passat estiu. Els representants del PP remarcaven que al setembre van fer una visita amb el regidor de cultura de l’Ajuntament, i que aquest va confirmar que les obres estaven aturades per manca de subministrament elèctric. Segons Bové, no es va actuar amb previsió, i en acabar l’obra civil l’empresa constructora es va endur els seus generadors sense que ningú demanés a Fecsa Endesa l’escomesa per a la instal·lació. S’ha fet en acabar l’obra, i la previsió és de 10 mesos.

 

Des del PP denunciaven també que aquesta obra, que havia de ser la gran inversió de l’equip de govern en l’anterior mandat, encara està per finalitzar i sense tenir un calendari clar. Bové apuntava també que en aquests moments el fet de tenir l’obra sense acabar costa 5.000 € al mes als vilafranquins en una empresa de seguretat per vigilar l’obra; i que a més l’equip de govern a presentat en els pressupostos una partida de més d’un milió quatre cents mil euros per acabar el projecte. Tot plegat, l’auditori, com explica el PP, ja haurà costat prop de 7 milions d’€.

 

D’altra banda, i parlant encara de l’Auditori, els membres del PP consideraven que s’està fent en aquests moments un equipament que ja serà petit, ja que tot apunta a que finalment la grada retràctil que s’instal·larà serà de menys de 500 places; i que es voldrà que tingui un ús més polivalent per poder-hi fer teatre. El PP considera que si en el moment de fer el projecte es va descartar aquesta opció, i ara és vol fer modificacions, això vindrà a encarir encara més tota l’obra a banda d’haver de fer reformes en una obra encara no acabada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: