Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP denuncia poca inversió del Govern a la comarca i que no s’han fet el 30% de les obres

La diputada penedesenca del PP, Dolors Montserrat, ha explicat avui a Vilafranca l’opinió del seu partit en relació als pressupostos de la Generalitat per el proper 2008. Montserrat ha remarcat que se senten molestos pel que fet una comarca com l’Alt Penedès que creix i demanda més serveis, cada cop rep menys diners de la Generalitat.

En aquest proper, s’apunta un 18% menys que en el 2007. Des del PP afegeixen a aquesta manca d’inversió per el proper any el fet que pràcticament acabant el 2007, el 30% de la inversió prevista a la comarca encara està per començar. Montserrat remarcava també que si a nivell català la inversió és de més de 450€ per persona, a l’Alt Penedès es queda en poc més de 350.

 

Dolors Montserrat feia incidència per exemple en infrastructures viàries com ara la C-15, que cada cop tenen un nivell d’ús major, i que fa força anys que estan pendents de millorar.

Així mateix, reclamen que el Penedès quedi deslliurat del peatge de Martorell ja que la comarca no disposa actualment d’alternatives a l’AP-7 per anar cap a Barcelona.

 

D’altra banda el PP ha presentat als pressupostos generals de l’estat una proposta per que des de Cultura es destinin 3 milions d’€ per ajudar a tirar endavant a Can Guineu la creació d’un centre polivalent dedicat al mon del cava. Montserrat ha recordat que el seu partit ha demanat insistentment aportacions similars provinents de l’1% cultural per el Museu de Vilafranca. La sadurninenca, presidenta del PP a Barcelona, ha reclamat també que el conseller regulador del cava es traslladi a Sant Sadurní, a l’igual que ja ha fet l’Incavi a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: