Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Subirats organitza una passejada entre vinyes i boscos

Els organitzadors del I Congrés d’Art i Paisatge Vitivinícola han organitzat per aquest diumenge una passejada guiada per les vinyes i els boscos de Subirats per tal de poder gaudir del paisatge i aprendre a observar-lo a través dels ulls dels experts.

L’activitat és oberta a tothom, fins a un màxim de 40 persones. Es tracta d’un recorregut a peu, de 2,5 Km, acompanyat i comentat per 3 dels experts en paisatge que van participar al I Congrés d’Art i Paisatge: l’ agrònom Agustí Villarroya, el Dr. Miquel Vidal, arquitecte paisatgista, i l’escultor Josep Massana.

La passejada començarà a les 10 del matí, a Can Maristany, a Subirats, i acabarà a quarts de dotze al mirador de la Bardera, on, a les 12 del migdia, s’inaugurarà oficialment l’escultura Circells i Remors, de l’artista Rufino Mesa.

Les persones que vulguin participar en aquesta passejada guiada per les vinyes i els boscos de Subirats s’han d’inscriure prèviament al Patronat de Turisme de Subirats, trucant al telèfon 93 899 34 99 o escrivint un correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: