Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Vilafranca referma les al·legacions que ja va presentar al projecte del carrer del Comerç

El regidor del PP Josep Ramon ha explicat que el grup municipal popular s’ha reunit en els darrers dies amb l’equip de govern per tal de parlar sobre el projecte de remodelació del carrer del Comerç.

En aquest sentit, Ramon ha apuntat que el grup popular s’ha refermat en les al·legacions que ja va presentar el mes de març passat, en el primer procés d’estudi d’aquesta projecte de remodelació del carrer Comerç; i que en aquest cas continuen apostant per reduir el nombre de naus a mantenir, i per tant reduir el sostre edificable. Consideren des del PP que amb la nau de Torres i Vendrell i la de Fèlix Via n’hi hauria prou. Destinar una part important d’aquest a habitatges de protecció oficial era també una demanda del PP.

 

Josep Ramon comentava que si hi ha menys naus es pot repartir el sostre d’edificabilitat, i tornava a insistir també en el fet de vetllar per tal que no hi hagi pressions sobre els petits propietaris i que si alguns volen sortir d’aquest pla especial del carrer del Comerç, puguin fer-ho.

 

Des del PP demanen que el projecte es tiri endavant amb el màxim de consens; i apunten que cal tenir en compte que una part dels diners necessaris per a la urbanització de la llosa de cobertura de les vies ha de sortir de l’aportació dels propietàris. Recordem que les obres de cobertura, segons ha informat l’equip de govern, finalitzarien de cara a l’estiu vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: