Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Parc del Foix celebra la tercera edició del programa VIU EL PARC

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos s’ha adherit per tercera vegada al programa “Viu el Parc” de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, que enguany arriba a la 14a edició.

Amb el lema El Parc del Foix: viu-lo!, es pretén donar a conèixer el patrimoni natural, històric i cultural del Parc del Foix dins el municipi i oferir al públic la possibilitat que en gaudeixi des d’una doble vessant.

D’una banda, es tracta que els visitants del Parc descobreixin el seu gran valor biològic, històric i cultural, i, de l’altra, que participin en activitats lúdiques i culturals en aquests mateixos espais.

Els actes centrals del programa tindran lloc divendres, dissabte i diumenge. La primera de les propostes és un espectacle infantil anomenat “El maleït castell” a càrrec de Galiot Teatre de Titelles, que es farà divendres a les 6 de la tarda a la Biblioteca.

Dissabte, a les 8 del vespre al Molí del Foix, el grup Els d’en Samarra oferirà l’espectacle “Històries d’abans, cançons d’abans” i diumenge es durà també a terme una caminada popular pel Parc del Foix. La sortida es farà des del Molí del Foix, a les 9 del matí, i per participar-hi cal portar aigua, esmorzar i calçat còmode.

Per a més informació us podeu adreçar al Molí del Foix, al telèfon: 93 818 6928 o consultar www.elfoix.net.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: