Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Covides ha guanyat 2 medalles de plata al concurs International Wine and Spirit Competition

El vi Duc de Foix Gran Reserva 2.000 i el cava Duc de Foix Reserva Especial, elaborats per la cooperativa Covides, han estat premiats amb la medalla de plata en la darrera edició del Concurs International Wine & Spirit Competition, celebrat a Londres.

Des de l’any de la seva creació, l’any 1969, aquest és un dels concursos més importants i reconeguts a nivell internacional i hi participen més de 5.000 vins procedents de 50 països.

Vinyes·Cellers Covides va presentar en aquesta edició del concurs dos dels seus productes estrella: el cava Duc de Foix Brut Reserva Especial i el vi negre Duc de Foix Cabernet Gran Reserva 2.000 que va endur-se la medalla de plata en la seva categoria respectiva.

Aquestes medalles són per a Covides una nova constatació de l’excel·lent qualitat dels vins elaborats per la cooperativa i passen a formar part de les més de cent medalles obtingudes en els darrers 5 anys, en importants concursos internacionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: