Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A Vilafranca s’han recollit aquesta tarda més de 48 litres, i els bombers han realitzat 11 sortides

La forta pluja que ha caigut aquesta tarda a molts punts de Catalunya i també intensament a l’Alt Penedès, ha acabat deixant més de 48 litres per metre quadrat. De fet, aquestes xifres fan que la nostra comarca, i concretament Vilafranca hagi estat un dels punts de Catalunya en que ha caigut més aigua.

Aquest fet ha provocat els lògics problemes de circulació a l’interior de la vila, principalment per inundacions en algunes de les vies principals d’accés. Els bombers de la Generalitat han realitzat aquesta tarda un total d’11 sortides, la majoria per entrada d’aigua en baixos i aparcaments. Les que han dificultat més l’accessibilitat i el trànsit, segons els mateixos bombers, s’han produït a la rotonda d’entrada des de Vilanova i a la ronda del Mar, ambdues al barri de la Girada.

Així la policia local i la guàrdia civil han tallat la circulació en zones com l’avinguda Catalunya, la carretera de Sant Marti a l’alçada de la Feca, i el balcó de les Clotes. També sembla que algun dels establiments comercials al final de l’avinguda de Tarragona ha hagut de tancar a causa de l’entrada aigua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: