Divendres, 3 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Última oportunitat per als que vulguin cursar cicles formatius a l’Arsenal sense requisits acadèmics

Aquest setembre, el Departament d’Educació de la Generalitat ha obert una convocatòria extraordinària de proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior per als estudiants que no disposen dels requisits acadèmics d’accés. Generalment hi ha una prova al mes de maig, però aquest any excepcionalment se’n fa una segona.

Des de l’escola d’art Arsenal de Vilafranca fan una crida a tots aquells joves que no compleixin els requisits i vulguin accedir a qualsevol de les especialitats que imparteixen: ceràmica artística, joieria artística i autoedició.

La prova tindrà lloc a l’escola Llotja, dijous de la setmana vinent, a dos quarts de 10 del matí. Per prendre-hi part, cal formalitzar la inscripció a l’escola LLOTJA de Barcelona o bé a l’escola on vulgueu cursar els vostres estudis, en el cas del Penedès, l’escola Arsenal, al carrer de la Font, 43 de Vilafranca.

Les inscripcions per fer la prova acaben avui. Tant per inscriure-us com per més informació us podeu adreçar a la secretaria de l’escola, de 4 a 9 del vespre, o bé al telèfon 93 892 13 62.

L’Arsenal començarà el curs 2.007/2.008 els dies 12 i 19 de setembre, primer arrencaran els alumnes de cicle mitjà i després els de superior. La novetat d’aquest curs és que l’escola ofereix, per primera vegada, el cicle superior de Gràfica Publicitària.

El director de l’Arsenal, Albert Abella, es mostra satisfet de la resposta i recorda que encara hi ha places.

Els cicles de Revestiments murals i Ceràmica artística disposen també de places disponibles, tot i que cal consultar-ne el nombre a la secretaria de l’escola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: