Dijous, 1 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’empresa Affinity dels Monjos fa una prova pilot per reduir les emissions d’olors

Per tal de netejar les instal·lacions d’Affinity Petcare S.A del producte neutralitzador d’olor que estan utilitzant actualment, l’empresa es veu obligada a aturar una de les unitats de tractament de la instal·lació fins demà a la tarda.

Per això és possible que al llarg dels propers dies es percebi un nivell de males olors procedents d’Affinity més elevat de l’habitual, però es tracta d’un fet normal i temporal a fi de poder fer les proves amb el nou sistema noruec que, de funcionar, permetrà una major reducció de les olors que genera la fàbrica.

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos manté ja fa temps diversos contactes amb l’empresa Affinity per tal que redueixi les seves emissions d’olors que, en moltes ocasions, provoquen importants molèsties al veïnat. Finalment, Affinity ha anunciat que aquesta setmana realitzarà una prova amb un equip pilot noruec.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: