Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detinguts quatre joves com a presumptes autors d’un delicte a la salut pública i tràfic de drogues

Als entorns de la plaça Milà i Fontanals és on es van produir les detencions de l’operació antidroga de la Policia Local, quan passaven pocs minuts de les 9 de la nit de divendres passat.

Fonts policials apunten que aquest és un lloc on els agents ja tenien constància del consum de substàncies estupefaents. El dispositiu de la Policia Local de Vilafranca va constar de diversos agents i patrulles del cos que van intervenir després de constatar que els quatre individus es dedicaven a la venda d’haixix. Els quatre joves detinguts van ser traslladats a les dependències policials on se’ls va escorcollar, intervenint-los diversos fragments d’una substància que podria tractar-se d’haixix. També se’ls van confiscar diverses quantitats de diners i de joies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: