Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llavina serà l’encarregat d’apropar el VINSEUM aquest dissabte en el programa Cicerone

El programa s’emet els dissabtes i diumenges a dos quarts de quatre i a dos quarts de vuit del vespre a Vilafranca Televisió.

Cicerone és una sèrie de reportatges de 25 minuts aproximats de durada que s’emeten a Vilafranca Televisió dedicats als museus de Catalunya. Un seguit de programes que ens acosten setmana a setmana el contingut dels museus catalans amb l’objectiu de bastir una guia alternativa i subjectiva de l’atmosfera museística del país. A patir del bagatge personal d’un creador o d’una persona vinculada per professió o afició a l’espai a tractar, es concreta una mena de "museu a mida". A Cicerone podrem descobrir les mirades subjectives de diferents personalitats com la de Jordi Pujol, expresident de la Generalitat, qui proposa una visita personal del Museu d’Història de Catalunya. El proper dissbte 10 d’agost el crític literari i escriptor Jordi Llavina aproparà al públic del programa el Vinseum, en un recorregut personal per les estances del Museu Nacional de Les cultures de la vinya i el vi. La seva serà una explicació personal i vinculada als records d’aquest espai que li és molt proper, com a vilafranquí i com a resident molt proper d’aquest Museu. Cicerone es pot veure tots els dissabtes a dos quarts de quatre i a dos quarts de vuit del vespre per Vilafranca Televisió, amb repetcició els diumenges en el mateix horari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: