Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un centenar d’infants i joves participaran a les colònies de Penyafort

Un dels clàssics de l’estiu penedesenc són les colònies a la casa de Penyafort, a Pontons, del Grup Esplai Parroquial de Vilafranca. Tot i que hi acostumen a participar els infants que van al GEP durant l’any, les colònies estan obertes a tothom.

Hi ha dos torns: el primer marxa el 23 de juliol i va dirigit als infants de primer a quart de primària. Per aquest primer torn, les inscripcions acaben aquesta setmana. El segon torn de colònies a Penyafort, del dia 1 al 10 d’agost, està pensat per als noies i noies de 5è. a 6è. de primària i 1r. i 2n. d’ESO. Els responsables del GEP calculen que al primer torn hi participaran una trentena de nens i al segon, uns 80, un centenar en total.

Les colònies a Penyafort són una proposta d’educació en el lleure que inclouen tota l’experiència que comporta una estada fora de la llar, amb la convivència, l’adquisició d’hàbits, el contacte amb la natura i l’educació en els valors que són més aptes de treballar en aquest ambient. La Eva Hidalgo explica que quan tornen, els infants són més independents i madurs.

 

Les inscripcions per a les colònies i campaments que organitza el GEP es poden formalitzar els dimarts i divendres, de dos quarts de 8 a 9 del vespre, a Can Trabal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: