Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llegir per sentir rep el premi Pàgines Hertzianes de la revista Faristol

El programa Llegir per sentir de Ràdio Vilafranca obté el premi Pàgines hertzianes concedit per la revista Faristol.

Aquesta publicació es dedica exclusivament al món del llibre infantil i juvenil i concedeix una sèrie de premis a diversos espais dels mitjans de comunicació que tracten sobre la literatura infantil i juvenil.

El programa de Ràdio Vilafranca Llegir per sentir ha obtingut el premi Pàgines hertzianes per la seva atenció als llibres i als autors de la literatura dedicada als més petits. El programa, presentat per Josep Maria Soler i l’escriptor Pere Martí, ha rebut el premi coincidint amb la cloenda de la temporada radiofònica i el lliurament del Premi Aurora Díaz Plaja. El responsable del programa Pere Martí valorava de forma positiva la temporada i el fet d’haver obtingut el premi.

La revista Faristol també ha premiat a Margarita Mateu, la secretària del Consell Català del Llibre infantil i juvenil, amb el premi Pal de Paller.

El premi Avui surto a la tele ha estat concedit al programa de Barcelona Televisió La tarda de BTV, presentat per Elisenda Roca i Adam Martí. Finalment, el Diploma Doble sis del Dòmino s’ha atorgat a l’exposició El món i un llibre: de l’escriptor al lector, una mostra organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes.

La publicació dels premis apareix al número 58 de la revista Faristol, el que correspon al mes de juny d’aquest any i forma part de la secció titulada Requadre d’honor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: