Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament amplia una nova llar d’infants a Mediona

Per tenir idea del creixement que ha experimentat Mediona només cal mirar el servei de llar d’infants que actualment hi ha i comparar-ho amb el que hi havia l’any 2003.

Al juny del 2003 hi havia un servei de cangur en un pis per a 15 nens i nenes de Sant Joan de Mediona. Avui hi ha 45 places de llar d’infants distribuïdes en 30 a la llar Nins i 15 a la Tangram. Però el llistat de preinscripcions per curs vinent és de 58 nens i nenes de 0 a dos anys i és per això que l’equip de govern ha encetat una nova llar d’infants amb capacitat per a 30 infants més. Aquesta nova llar serà ampliació la que actualment té 15 places i està a Sant Pere Sacarrera. Com que és impossible tenir-la per al setembre ja han començat les obres d’adequació d’un local provisional de 90 m2 on, temporalment, seran acollits els 30 preinscrits que hi ha a la llar Tangram.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: