Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pàgina web de l’Ajuntament registra més de 36.500 usuaris i 69.000 visites, en dos mesos

Des que es va posar en funcionament la nova versió del portal municipal a Internet, l’increment d’usuaris ha estat notable i ja són més d’un miler les visites que diàriament consulten els continguts del lloc web.

El nombre d’usuaris registrats en aquests dos mesos supera els 36.500, amb prop de 69.000 visites i més de 420.000 pàgines vistes. La mitjana és de 6 pàgines consultades en cada visita, amb una estada de més de 5 minuts al lloc web.

Pel que fa al perfil de l’usuari, un 52’7% són nous visitants, mentre que el 47,3% restant correspon a visitants que ja han estat a la pàgina en anteriors ocasions. La gran majoria de les visites es reben d’usuaris que es connecten a Catalunya i a l’Estat espanyol, però s’han registrat entre 100 i 200 visites ubicades a França, Estats Units, Alemanya o Holanda. En menor proporció la pàgina web rep visites des de punts d’arreu del món tan diversos com l’Argentina, el Perú, Suècia o el Marroc.

Amb l’actualització i modernització de la pàgina web s’ha creat l’apartat de Tràmits, on els vilafranquins poden consultar tota la informació relativa a les diferents tramitacions i gestions que es realitzen a l’administració local. També s’hi poden descarregar formularis i instàncies diverses i s’han iniciat les primeres gestions de tràmits on line, com les inscripcions al Casal d’Estiu d’aquest any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: