Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junyent al·ludeix a les vivències i sentiments dels 27 a Sant Julià, en el seu pregó

A Sant Julià no tenen gaire tradició a encarregar pregons. Ahir al vespre tenia lloc el tercer pregó de la història de la festa del barri i la tasca ha recaigut en una veïna, la Mariona Junyent, que treballa com a tècnica del Pla per a la Igualtat a l’ajuntament de Vilafranca.

Junyent, que fa 27 anys que viu a Sant Julià, va rebre l’encàrrec fa dos mesos. En aquest temps, ha passat de l’alegria i satisfacció inicial als nervis i neguit que experimentava ahir. A l’acabar, però, es mostrava satisfeta.

 

En el seu pregó, Mariona Junyent parlava d’un barri amable, on es conviu molt bé i ben equipat, el que es tradueix en qualitat de vida. A l’acabar el pregó, començava un acte més tradicional, el sopar de barri que arribava a l’onzena edició.

El tret de sortida dels actes de celebració del barri Sant Julià anava a càrrec de Ferran Cols, la floristeria El Grèvol i Antoni Rovira que inauguraven exposició. Cols presenta uns peculiars treballs en vidre, Magda Milà exposa les ornamentacions florals que elaboren a la floristeria Grèvol i Rovira, fotografies.Les 3 exposicions es podran visitar durant tot aquest cap de setmana.

 

 

El president de l’ associació de veïns de Sant Julià, Agustí Blanch, afirma que tenen un bon programa d’actes i pensa que el millor és tenir ganes de disfrutar.

 

La festa continua aquesta nit amb un espectacle priomusical, que es tirarà a les 11 de la nit al Parc de Sant Julià, i a continuació, a la plaça de la Sardana es farà una exhibició de dansa titulada Pierrots i una altre de ball flamenc a càrrec de les alumnes del Grup Passió Catalana.

A partir de la mitjanit, a la Plaça de la Sardana, Nit Jove dins el cicle musical CALIMA, amb l’arribada i actuació de La Banda del Surdo, una companyia de percussionistes i xanqueres. També tindrà lloc l’actuació del grup Sota Zero, que fusiona festa rumbera amb funky, rock i reggae, cantat en català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: