Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres al matí els 300 infants del Casal d’Estiu van celebrar la festa de cloenda

L’activitat es va dur a terme a l’escola Mas i Parera, i va servir per reunir els 300 infants que al llarg d’aquest dies han estat participant en les diferents activitats del Casal d’Estiu, tant els que han participat en aquesta escola com els que van fer-ho al Baltà Elias.

Carles Guiseris i Àlex Domingo, els coordinadors dels casals, comentaven que l’activitat ha consistit en una gimcana conjunta per grups d’edat i després s’ha fet una festa amb pares i familiars. Carles Guiseris explicava que al llarg d’aquests dies han fet diferents jocs que ara es faran arribar a les escoles.

 

De fet al llarg dels anys hi ha força infants que repeteixen, i ho fan per que s’ho passen força bé. Amb aquesta activitat, doncs es va posar un entretingut i divertit punt i final al Casal d’Estiu d’aquest 2007, a l’espera ja del proper any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: