Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creu Roja ofereix un servei d’atenció telefònica i via internet a cuidadors de persones dependents

Aquest servei d’atenció als cuidadors de persones en situació de dependència pretén oferir suport emocional en situacions de crisis, i s’ofereix des de Creu Roja amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. El servei se centralitza des del telèfon 901 511 512, i com ens comenta la tècnica de Creu Roja de Vilafranca, Mireia Sàbat, el que es vol és donar assessorament i suport emocional.

<p align="left">S&agrave;bat remarca que no es tracta d&rsquo;un tel&egrave;fon d&rsquo;urg&egrave;ncies, per&ograve; que si vol ser un servei de refer&egrave;ncia i consell.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Amb el nou servei es pret&eacute;n afavorir l&rsquo;acc&eacute;s a la informació sobre serveis i recursos de la província de Barcelona per a les persones grans en situació de depend&egrave;ncia i per els seus cuidadors; millorar tamb&eacute; l&rsquo;accessibilitat a la xarxa de recursos i serveis del territori així com donar suport als cuidadors en l&rsquo;experi&egrave;ncia de cuidar.

El número &eacute;s el 901 511 512 i l&rsquo;adre&ccedil;a electr&ograve;nica a que es poden adre&ccedil;ar tamb&eacute; les consultes &eacute;s <a href="mailto:"></a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: