Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca Virtual organitza els Matins Linux

Per tercer estiu, el Centre de Tecnologies Vilafranca Virtual programa dues tandes dels Matins Linux, amb l’objectiu de difondre el programari lliure.

La primera tanda comença dilluns vinent i acaba el 13 de juliol i la segona es farà del 16 al 27 de juliol, en tots dos casos l’horari serà d’11 del matí a 1 del migdia.

El curs, que és gratuït, permetrà aprendre a navegar per Internet amb el programa Mozila Firefox, crear i transformar imatges i aprendre a utilitzar la missatgeria instantània, tot amb programari lliure.

Com en tots els cursos que imparteixen a Vilafranca Virtual, la formació és individualitzada en base a la metodologia d’autoaprenentatge, com explica la dinamitzadora dels Matins Linux, Cristina Mata.

 

Al llarg de dues setmanes, els alumnes coneixeran aquests 3 programes i al seu ritme, es marcaran un objectiu i acabaran realitzant un producte.

 

Les responsables dels Matins Linux, Cristina Mata i Mercè Marcé, expliquen que hi ha més similituds que no pas diferències entre el software lliure i el programari comercial.

 

Els Matins Linux són gratu&iuml;ts i hi pot assistir tothom amb m&eacute;s de 12 anys. Nom&eacute;s cal inscriure&rsquo;s, trucant a Vilafranca Virtual al tel&egrave;fon 93 818 0654 o escrivint al correu electr&ograve;nic <a href="mailto:"></a>.

Els Matins Linux es faran a Vilafranca Virtual, a l&rsquo;antiga Virben.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: