Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mossèn Ignasi Mora ha estat nomenat rector de la Basílica de Santa Maria del Mar

Ahir es feia Oficial… Mossèn Ignasi Mora, rector de Santa Maria, ha estat nomenat com a rector de la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona. El seu trasllat es farà efectiu a principis de setembre i Vilafranca acollirà a Mossèn Jaume Berdoy, que actualment exerceix a Vilanova i la Geltrú

Aquesta informació la feia pública el mateix Ignasi Mora aquest dissabte, moment en què l’arquebisbat ha donat permís per fer pública la noticia. El que ha estat 16 anys i mig rector de la basílica de Santa Maria ha estat proposat com a rector de la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona. Un repte important per aquest sacerdot, ja que la seva nova tasca religiosa s’emmarca en un barri amb molta activitat social i cultural i també amb un alt grau de marginalitat. En el moment de fer pública la noticia Mossèn Ignasi Mora, que recordava que aquesta serà la seva última festa Major com a rector de Santa Maria, també feia un repàs de les coses que s’emportava de la seva experiència amb la comunitat de Vilafranca. El canvi s’efectuarà a començaments de setembre, moment en què el substituirà a la Vila, el vicari episcopal, mossèn Jaume Berdoy, que passarà a tenir la seva residència fixe a Vilafranca, i que fins ara exercia a Vilanova i la Geltrú. Aquest trasllat és fruit d’un moviment que es produeix dins el bisbat, emmarcat en els canvis que està efectuant el mateix bisbe de Sant Feliu. El seu substitut, Jaume Berdoy, és actualment vicari episcopal i donarà encara més rellevància a les parròquies de la vila pel lloc que ocupa dins de la cúria diocesana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: