Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els mercats reparteixen bosses reutilitzables el 5 de juny

Els mercats municipals de Vilafranca van distribuir dimarts bosses de roba reutilitzables en motiu del dia internacional del medi ambient. Aquesta acció forma part d’una campanya de conscienciació amb el medi ambient que s’ha estat duent a terme darrerament.

Amb motiu de la celebració del dia mundial del Medi Ambient, ahir, dia 5 de juny, els Mercats Municipals van repartir bosses de roba entre els seus clients i clientes. El repartiment de bosses de roba forma part de la campanya de sensibilització amb el medi ambient duta a terme per l’Ajuntament de Vilafranca i la Mancomunitat Intermunicipal Penedès-Garraf, que porta per títol “Menys residus és més vida”. Les bosses de roba que es reparteixin podran ser utilitzades en moltes altres ocasions. Al mercat de la carn, els paradistes creuen que es tracta d’una bona iniciativa perquè ahir, ja hi havia força gent pel centre de Vilafranca que portava la bossa.Aquesta acció de la bossa reutilitzable s’uneix al repartiment, al llarg de la campanya, d’unes 70.000 bosses compostables, que tenen el doble ús de poder portar la compra i dipositar-hi la brossa orgànica. Aquesta primera acció, que també formava part de la mateixa campanya, va ser tot un èxit tant per als comerciants com per als clients.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: