Diumenge, 2 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els agents cívics ja són pels carrers de Vilafranca informant i sensibilitzant

El nou Pla de Civisme, impulsat pel Pla per la Convivència i el Civisme de l’Ajuntament de Vilafranca, compta una vegada més amb la presència d’agents cívics al carrer.

Aquesta vegada la novetat és que els sis agents són contractats, aspecte que suposa la professionalització dels agents i un augment de les hores de treball. En concret, cada agent treballa 4 hores diàries de dilluns a divendres, amb un total de 20 hores setmanals.

Les tasques que duran a terme els Agents Cívics són informar i sensibilitzar sobre les accions correctes i els seus beneficis, si cal amb el suport de material editat; difondre l’ordenança municipal de convivència i donar a conèixer les normes de comportament cívic; així com establir i mantenir el contacte directe amb les Associacions de Veïns i amb els agents de policia comunitària.

Un altre punt important de l’actuació dels agents cívics té a veure amb els comerciants. Així, en col·laboració amb el Patronat de Comerç i Turisme, es va repartir informació i van fer la presentació als restaurants, bars i forns.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: