Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Picarol del centre reprèn les classes amb normalitat després de la inundació del cap de setmana

La llar d’infants Picarol del carrer del general Prim va haver de suspendre les classes ahir matí a causa d’una inundació. Ahir mateix, a les tres de la tarda, es reprendre el servei amb total normalitat.

Els nens i nenes que van a la llar d’infants Picarol del carrer General Prim de Vilafranca es va quedar poder assistir a classe ahir al matí. El motiu va ser que les instal·lacions van quedar inundades durant el cap de setmana. El trencament d’una canonada dels lavabos va fer que, durant hores, ragés aigua i aquesta s’anés filtrant per les instal·lacions. Durant el matí es va treballar per resoldre el problema i, finalment, l’activitat de la llar d’infants es reprenia amb normalitat a les tres de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: