Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Mas i Parera va fer divendres una festa per inaugurar la seva ampliació

L’Escola vilafranquina del Mas i Parera va celebrar divendres a la tarda una gran festa per tal d’inaugurar les obres d’ampliació que ha sofert en centre en els darrers anys, i que l’han convertit en una escola pràcticament nova. Com comentava la seva directora, Magda Salvadó, des de 1992 que el centre estava esperant aquestes obres de millora, que van començar fa 4 anys, i que s’han acabat ara amb la satisfacció per totes les parts implicades en aquest llarg procés.

Salvadó explicava que les millores els han permès guanyar en espai i en definitiva adaptar també el centre a les noves demandes i realitats.

 

La directora de l’escola destacava també que han estat un anys complicats en que alumnes, mestres i pares s’han hagut d’adaptar a les circumstàncies que marcaven les obres, però que ha estat una situació que s’ha superat força bé, ja que ara els permetrà a tots estar millor.

 

En la inauguració l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, ha destacat que amb aquestes obres la vila guanyava pràcticament una escola nova, que venia a millorar encara més la qualitat de l’ensenyament públic que avui s’ofereix a Vilafranca.

 

Entre les activitats que s’han organitzat hi havia una festa per els alumnes, i la participació de les dues colles castelleres de la vila que han alçat pilars en motiu de la inauguració i l’aniversari del centre, amb la pancarta “25+1 aniversari”.

En acabar els actes institucionals, les autoritats, i també els pares i mares han pogut fer una visita a les noves instal·lacions del Mas i Parera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: