Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es refunda el col·lectiu local de les JNC a Vilafranca

Aquesta setmana es refundava a Vilafranca el col·lectiu local de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya. Les JNC es defineixen com una organització juvenil, nacionalista i Catalana, i en l’acte de refundació van remarcar que la seva tasca immediata és donar suport a la candidatura de CiU

La seu de CiU acollia la presentació de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya. Es tracta de la refundació del grup local. En la presentació d’aquest grup local, també es van fixar els objectius immediats, que en aquest cas és donar suport a la candiatura de CiU, encapçalada per Pere Regull. En aquest acte va ser-hi present Carles Campuzano, Diputat de CiU i ex secretari General de les Joventuts Nacionalistes, que donar suport en la refundació d’aquest grup, i recordant la importància d’aquest col.lectiu en la defensa del sentiment nacional.La JNC treballarà en l’àmbit local en la defensa del fet nacional, en la proclamació del catalanisme i en el treball per la reflexió política. A nivell nacional també han encetat la plataforma 1.000 joves per Catalunya, on s’hi inscriuen els joves menors de 35 anys que donen suport o formen part de les llistes de Convergència i Unió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: