Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els resultats del Grup Caixa Penedès han augmentat un 22’4% en el primer trimestre

L’entitat d’estalvis penedesenca ha obtingut un benefici abans d’impostos de 38,8 milions d’euros en els tres primers mesos de 2007, un 18,7% més que en el mateix període de l’any anterior. El benefici després d’impostos ha suposat un increment del 22,3% i el benefici net atribuït al Grup, de 28,7 milions d’euros, s’ha incrementat un 22,4%.

Respecte a la mateixa data de l’any anterior, el total de recursos gestionats ha crescut un 20,6%. Els crèdits nets a clients, després d’augmentar un 24,7%, s’han situat en més de 14.591 milions d’euros.

Des del Grup Caixa Penedès destaquen la bona evolució experimentada per tots els marges, especialment el marge d’explotació, que ha crescut un 25,7%.

A 31 de març, Caixa Penedès disposava d’una xarxa de 623 oficines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: