Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CC.OO. i UGT commemoren el Dia interancional de la seguretat i la salut en el treball

CCOO i UGT commemoraven aquest divendres el Dia internacional de la Seguretat i la salut en el treball. Una jornada informativa i també de record a les 202 persones que van perdre la vida en l’any 2006 al seu lloc de treball

Des de fa 12 anys el 28 d’abril es celebra, a iniciativa de la Confederació Sindical Internacional el Dia internacional de la Seguretat i la Salut en el treball. Els sindicats de tot el món recorden als me´s de 2 milions de treballadors que cada any perden la vida treballat. A catalunya aquest any han estat 202 persones les que van morir en el seu lloc de treball, segons xifres dels sindicats, 48 més que l’any 2005. Aquesta és doncs una jornada de record a aquestes persones i també de reivindicació per a polítiques de seguretat laboral. Aquest any els sindicats han fixat els seus esforços en emfatitzar especialment la protecció de la salut davant les malalties professionals, la utilització de les substàncies químiques, en especial les cancerígenes. En aquesta lluita contra els accidents i les malalties s’enquadra l’estratègia Espanyola de Seguretat i salut en el treball per al 2007-2012. un acord entre el govern i els agents socials que constitueix un instrument per establir el marc general de les polítiques de protecció de riscos laborals i mig i llarg termini.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: