Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cau un home del Pont de Ferro, als Monjos

Un home va caure dissabte del Pont de Ferro, al municipi dels Monjos, per causes que es desconeixen. L’incident es va produir poc després de les 11 del matí i es va fer un gran desplegament a la zona per poder traslladar l’home ferit.

El passat dissabte, aproximadament a un quart de dotze del migdia, la policia local de Santa Margarida i els Monjos va rebre l’avís que una persona es trobava caminant al costat de les vies del tren. Diversos agents van iniciar immediatament el procés de recerca i a les 11:28 trobaven a la part inferior del Pont de Ferro, situat al costat de l’antiga depuradora, a Jaume B.A. de 49 anys i veí del municipi. L’home, que va caure del pont per causes que es desconeixen, es trobava ferit i es va solicitar urgentment la presència d’efectius mèdics que van estabilitzar-ho i el van conduir fins l’aparcament del mercat municipal on un helicòpter el va traslladar a l’Hospital de Bellvitge. En l’operatiu van intervenir diverses unitats de la Policia Local, tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: