Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adjudicat el projecte de nova construcció de l’escola de Sant Pere Molanta

L’Ajuntament d’Olèrdola en té confirmació escrita per una comunicació signada per Camil Fortuny, director dels Serveis Territorials del Departament d’Educació.

En l’escrit, entrat pel registre de l’ajuntament el passat 13 d’abril, es fa constar que el consell d’administració de l’empresa Gisa, en data de 22 de febrer, ha adjudicat el contracte d’assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i d’execució, l’estudi de seguretat i salut, el projecte d’activitats per a la llicència, la gestió de la tramitació de llicències, el projecte d’enderrocs i l’estudi geotècnic i posterior direcció d’obra de nova construcció del CEIP Rossend Montané. L’adjudicació d’aquests treballs s’ha fet a l’estudi Gustau Gili Galfetti.

La resolució ve a confirmar que les obres a l’escola de Sant Pere Molanta no es limitaran a una ampliació, tal i com inicialment s’havia plantejat, sinó que suposaran construir un nou edifici per a tota l’escola.

Departament d’Educació i Ajuntament es reuniran en els propers dies per planificar el calendari d’obres, amb l’objectiu de minimitzar les molèsties i accelerar al màxim l’inici d’ús de les noves dependències resultants de la nova construcció de l’escola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: