Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’empresariat del Penedès-Garraf demana que la T-SUD sigui un centre de connexions intercontinental

L’Associació d’Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès, ADEG, fa públic avui el seu suport al manifest publicat per l’Associació Catalana de Professionals en relació amb la necessària operativitat intercontinental de l’aeroport del Prat.

El teixit empresarial de l’arc sud i sud-oest de la Regió Metropolitana de Barcelona coincideix en un estat d’opinió exigent en relació amb un aeroport que ha de ser estratègic a escala mundial i que ja es reconeix com la primera referència aeroportuària de la zona Mediterrània.

L’ADEG també s’adhereix a l’acte del dijous 22 de març, promogut per diferents organitzacions, amb el propòsit de mostrar unanimitat quant al posicionament de la societat civil catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: