Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Avinyonet posa en marxa una campanya informativa per potenciar el reciclatge.

L’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Mancomunitat Intermunicipal del Penedès-Garraf, ha engegat una campanya informativa amb el lema AVINYONET SEPARA per recordar a tots els veïns i veïnes la importància de separar cada cosa i dipositar-la al seu contenidor, permetent la recuperació del vidre, del paper i cartró i dels envasos.

També es vol fer incidència en l’ús de la deixalleria, on es poden aportar altres materials que es generen a la llar i que són recuperables o bé que necessiten un tractament específic.

En el marc d’aquesta campanya, es realitzaran xerrades informatives en els diversos nuclis d’Avinyonet del Penedès al llarg d’aquest mes. Així aquest dijous es farà la xerrada al local social de Sant Sebastià dels Gorgs; el divendres al Centre Cultural i Recreatiu de Cantallops; el dijous 22 a la societat La Penya a l’Arboçar; el divendres 23 a la societat La Torre de Les Gunyoles; els 29 de març a la societat La Parra d’Avinyó Nou; i la darrera es farà al local social de Can Mitjans.

Totes les reunions es realitzaran a 2/4 de 9 del vespre i estan obertes a la participació de qualsevol veí o veïna.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: