Divendres, 2 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca deté un home per robatori a l’interior d’un comerç

La Policia va detenir la matinada de dissabte un individu per presumpte robatori amb força.

La detenció es va produir cap a 2/4 de 5 de la matinada després de l’alerta rebuda d’un veí avisant que un jove s’havia introduït a l’interior d’un comerç situat al centre de la Vila i n’havia sortit corrent amb una caixa a les mans. Diverses patrulles de la Policia Local es van adreçar al lloc dels fets i va organitzar una batuda pel centre detectant un individu a la plaça de la Constitució amb la descripció facilitada. Davant la presència policial, el jove va intentar fugir essent interceptat pels agents immediatament. En l’escorcoll se li va incautar la caixa que duia a les mans corresponent al producte que es venia al comerç presumptament forçat per l’individu. Posteriorment els agents van personar-se a l’establiment on van poder comprovar tot l’interior remenat i la caixa registradora oberta.El jove va ser detingut per un presumpte robatori amb força i traslladat a les dependències policials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: