Dimecres, 12 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joves d’Esquerra Verda s’ha posicionat en contra del CIM de l’Arboç

El passat cap de setmana, l’organització juvenil vinculada a ICV va realitzar la VIII Assemblea Nacional a Tarragona, amb l’assistència de més de 200 representants de diferents territoris.

 El vilafranquí Toni Peñafiel, que va ser reelegit conseller nacional, destaca “la gran tasca realitzada en els darrers anys que ha servit per consolidar-se arreu del territori, tot i les dificultats que suposa un cicle electoral tan carregat com el que hem viscut”. Pel que fa a l’àmbit penedesenc, Peñafiel va mostrar-se molt satisfet per l’aprovació d’una resolució contrària al CIM de l’Arboç presentada per la delegació penedesenca.

Així mateix, JEV Vilafranca confirma la inclusió de Laura Carbó i Toni Peñafiel com a representants de JEV dins de les llistes d’ICV per a les properes eleccions municipals. Entre les propostes de l’organització juvenil per Vilafranca, volen que s’aprovi un Pacte Local per a l’Emancipació que pugui complementar la proposta nacional del govern d’Entesa i que abasti propostes d’habitatge, ocupació, educació, mobilitat o oci.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: