Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC instal·la una carpa a peu de carrer per recollir les inquietuds dels ciutadans

La Secció local d’ERC va instal·lar ahir una carpa al mercat per apropar el seu programa als ciutadans i també per escoltar les opinions d’aquelles persones que les volguessin fer arribar a la formació

Diversos membres d’ERC de Vilafranca van atendre ahir les qüestions i van recollir les opinions de les persones que van decidir apropar-se fins a la carpa instal·lada a la rambla Sant Francesc, enmig del mercat. Albert Zabra, president de la secció local d’ERC explicava l’objectiu d’instal·lar-se a peu de carrer, en les setmanes prèvies a la campanya electoral. Un dels principals projectes que des d’ERC es volen donar a conèixer, i del que ahir repartien informació, és la nou pla de ordenació urbanística municipal, que afecta al barri del Molí d’en Rovira. Zafra remarcava, tal i com la formació ja feia fa unes setmanes, la posició contrària del partit a la modificació del POUM, sent innecessari i desorbitat el projecte que es planteja pel barri del molí d’en Rovira. Dins les accions previstes en els propers dies per ERC en destaca l’exposició de cartells d’Altadio Rubio, un ex combatent a la guerra civil, en el bàndol republicà, i que oferirà a Vilafranca la possibilitat de veure els cartells de la guerra civil que ha recopilat en el transcurs d’una vida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: